Mikä luomusalonki

 

Rakennamme Luomusalongista kohtaamispaikkaa ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita luomusta ja luonnonmukaisesta elämäntavasta.
Luomusalonki tarjoaa
– tutustumismatkan suomalaiseen luomuun ja luomun tekijöihin
– apua käytännön luomuelämän valintoihin
– tuoreimmat luomukuulumiset
– mukavaa luomuseuraa

Teemalla – Tarinoita suomalaisesta luomusta- kierrämme ympäri maata katsomassa, mitä se luomu oikein on. Tutustutamme sinut luomun ilmiöihin ja todellisuuteen.

Blogeihin on koottu luomun kannalta mielenkiintoisten henkilöiden kirjoituksia verkossa. Toistaiseksi blogit ovat omiamme, mutta haemme Luomusalonkiin myös uusia bloggaajia. Osallistu keskusteluun ja ota kantaa. Tulossa on myös keskustelufoorumi ja “puhuvat päät”.

“Opas luomuun” (tulossa) tutustuttaa luomutuotteisiin ja niiden erityisominaisuuksiin. Täältä selviää monta luomukuluttajalle kiinnostavaa asiaa.

“Mistä luomua” -osiossa (tulossa) esitellään luomutuotteita tarjoavia paikkoja: kauppoja, ravintoloita, suoramyntitiloja.

Kuvagalleria tarjoaa luomumaailman kuvina. Sieltä löytyy aitoa kuvamateriaalia luomuviestinnän käyttöön.

Luomusalonki sivusto avattiin heinäkuussa 2011 ja luonteensa mukaisesti se ei ole koskaan valmis – eikä varsinkaan vielä. Päivitämme tänne jatkuvasti uusia kokemuksiamme luomun parissa ja viimeisimpiä kuulumisia ja kehitämme sivustoa, joten kannattaa olla kuulolla.

Sivuston takana ovat pitkään luomussa toimineet Marja Nuora ja Erkki Pöytäniemi. Tästä pääset tutustumaan tämän tekijöihin (linkki tulossa). Toistaiseksi rakennamme sivustoa ja sen sisältöä “harrastuksena” eli sidonnaisuuksia rahoittajiin tai muihin tahoihin ei ole. Haluamme säilyttää sivuston sellaisena, että asioista ja tekijöistä voidaan kertoa niiden ja heidän oikeilla nimillä.
Erkki ja Marja nauttimassa Ravintola Os'in antimista Kuopiossa

Miksi salonki?

Paitsi kertoa luomusta haluamme keskustella luomusta älykkäästi, rakentavasti ja kehittävästi ja tarjota siihen mahdollisuuden myös muille. Wikipedian mukaan “Salonki on elävöittävien ja älyllisten ihmisten kerääntyminen innoittavan emännän tai isännän taloon osittain viihdyttääkseen toisiaan ja osittain lisätäkseen toistensa tietämystä ja jalostaakseen makuaan keskustelun ja lukemisen avulla.”

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']
 Posted by at 20:51
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: